Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Θησέας και Μινώταυρος στο διαδίκτυο

Θησέας και Μινώταυρος στο διαδίκτυο

   Τίποτα δεν αντικαθιστά τη ζωντανή επικοινωνία των καλλιτεχνών με το κοινό σε μια θεατρική παράσταση, ωστόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού η ψηφιακή εικόνα είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στον πολιτισμό. Δεδομένου ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένες στα παιδιά, η προβολή της παιδικής παράστασης με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη «ο Θησέας και ο Μινώταυρος» μέσω διαδικτύου αποτελεί μια ιδανική επιλογή! Θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Δεκεμβρίου έναντι ηλεκτρονικού εισιτηρίου και θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησής της διαδικτυακά οποιαδήποτε ημέρα στο χρονικό διάστημα 20/12/20 έως 10/1/2021.

   Η παράσταση δίνει την ευκαιρία στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους να παρακολουθήσουν την πορεία του Θησέα, του μεγάλου ήρωα της μυθολογίας μας. Συνδυάζοντας τη δύναμη, την εξυπνάδα και τη σοφία έκανε κατορθώματα αντάξια με τους άθλους του Ηρακλή, ενώ συγκέντρωσε όλους τους κατοίκους της Αττικής που ήταν σκορπισμένοι και δημιούργησε την Αθήνα, την πόλη της γνώσης και της μόρφωσης.

   Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.ticketservices.gr/event/thiseas-kai-minotavros-video-on-demand/?lang=el

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα