Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΠΕΑΧ

Ίδρυμα Ευγενίδου συνέδριο ΕΕΠΕΑΧ

   Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Οκτωβρίου 2019 στο ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφόρος Συγγρού 387, Π. Φάληρο), στην Αθήνα. Το συνέδριο αποτελεί το κορυφαίο ανά διετία επιστημονικό γεγονός της ΕΕΠΕΑΧ.

   Διακεκριμένοι Έλληνες και διεθνείς πλαστικοί χειρουργοί θα παρουσιάσουν όλες τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν την τεχνολογία, την έρευνα, τις χειρουργικές μεθόδους και τεχνικές αλλά και τη δια βίου συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση. Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει όλο το φάσμα της πλαστικής χειρουργικής, από το νυστέρι (αισθητικές επεμβάσεις, επανορθωτική χειρουργική) μέχρι τη βελόνα (ενέσιμα υλικά, αυτόλογο λίπος κ.ά).

   Την πρώτη μέρα του συνεδρίου 16 Οκτωβρίου για τις ώρες 16.30-18.30 η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για το κοινό. 

   Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.hespras.gr/el/events/announcements/804-prosklhsh-pros-to-koino

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα