Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Άμεση ανταπόκριση της ΕΕΠΕΑΧ στους εγκαυματίες από τις φονικές πυρκαγιές

πλαστικοί χειρουργοί στο πλευρό εγκαυματιών

   Οι Κλινικές Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής των δημοσίων νοσοκομείων ανά την Ελλάδα αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους εγκαυματίες από τις φονικές πυρκαγιές στη χώρα μας. Αμέριστη η συμπαράσταση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), η οποία άμεσα συνέταξε λίστα με τους ιδιώτες εθελοντές πλαστικούς χειρουργούς μέλη της, που είναι στη διάθεση των αρμόδιων αρχών για ενίσχυση του έργου των κρατικών νοσοκομείων και οι οποίοι προτίθενται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν για τους εγκαυματίες στο μετεγκαυματικό στάδιο.

   Για περισσότερα: http://www.hespras.gr/1/anakoinoseis-etaireias/349-deltio-tupou-eepeax

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα