Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Η γνώση λάμπει από την Αθήνα

Παγκόσμια πρωτεύουσα βιβλίου

  Παγκόσμια πρωτεύουσα βιβλίου η Αθήνα για το 2018

   Από τη Δευτέρα 23 Απριλίου και για έναν χρόνο η Αθήνα θα είναι παγκόσμια πρωτεύουσα του βιβλίου για το 2018, με στόχο να εμπνεύσει, να δώσει κίνητρα για ανάγνωση και να αναδείξει τη διαχρονική αξία του βιβλίου. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 250 εκδηλώσεις σε ιδρύματα, ινστιτούτα, βιβλιοθήκες, χώρους πολιτισμού της Αθήνας αλλά και μια κινητή βιβλιοθήκη θα περιδιαβαίνει τις αθηναϊκές γειτονιές.

   Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας διατάραξε τις σχέσεις μας με το βιβλίο. Ευκαιρία να θυμηθούμε τους παιδικούς μας ήρωες, να ταξιδέψουμε, να φιλοσοφήσουμε, να μορφωθούμε, να αναθεωρήσουμε απόψεις και να αφήσουμε το βιβλίο να μας συνεπάρει, ενεργοποιώντας τη σκέψη, τη φαντασία, το συναίσθημα…

   Για περισσότερα: https://athens2018.gr/αθηνα-2018-παγκοσμια-πρωτευουσα-βιβλιου/

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα