Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Η ομορφιά βρήκε...το χώρο της!

πλαστικός χειρουργός Βασιλίσσης Σοφίας

   Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείς το νέο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Άρη Νταμάγκα, Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής 251 ΓΝΑ, στο πιο in σημείο της πόλης, την περιοχή του Hilton, Βασιλίσσης Σοφίας 63.

  • Η πολυετής εμπειρία του πλαστικού χειρουργού Άρη Νταμάγκα εγγυάται όλο το φάσμα των υπηρεσιών αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής.
  • Το ιατρείο –που βρίσκεται σε ένα σημείο αναφοράς στην Αθήνα- συνδυάζει διακόσμηση με υψηλή αισθητική και σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό.
  • Ο επισκέπτης από την πρώτη στιγμή απολαμβάνει άνετο περιβάλλον, φιλική, ζεστή ατμόσφαιρα και εξαιρετική θέα.
  • Η χρήση ποιοτικών, πιστοποιημένων και δοκιμασμένων υλικών προσφέρει ασφάλεια, ανώδυνη διαδικασία και φυσικό αποτέλεσμα.
  • Η άριστη επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών του σε προδιαθέτει θετικά στις επιλογές σου.
  • Η αύρα, που αποπνέει ο χώρος και το ανθρώπινο δυναμικό, σε κάνουν να νιώθεις μοναδικός.
  • Πάντοτε θα υπάρχει μια διαδραστική σχέση μεταξύ του πλαστικού χειρουργού και του ενδιαφερόμενου για πλαστική επέμβαση για τη βέλτιστη επιλογή…αλλά να ξέρεις ότι θα εισπράξεις και την ευγενική άρνησή του σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες ή απαιτήσεις.
  • Η αναμονή είναι ευχάριστη, μπορείς να ενημερωθείς αλλά και να περιηγηθείς στο internet, αφού το ιατρείο διαθέτει wi-fi, ακόμα και κινητές συσκευές, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
  • Βγαίνοντας από το ιατρείο και νιώθεις και είσαι ανανεωμένος!

    Υ.Γ.: Όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Dr. Άρη Νταμάγκα λειτουργούν αδιάλειπτα, αφού ο πλαστικός χειρουργός διακρίνεται για την επικοινωνιακότητά του. Επικοινωνήστε χωρίς δισταγμό!

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα