Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Συνέδριο Ιατρικής Ευθύνης και Βιοηθικής

προσωπικά δεδομένα ασθενών

   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 στη Νομική Βιβλιοθήκη το 5ο Διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρικής Ευθύνης και Βιοηθικής με θέμα «Ιατρική Ευθύνη και Βιοηθική 2018 – Δεδομένα Υγείας και Γενετικά Δεδομένα». Καταξιωμένοι επιστήμονες παρουσίασαν θέματα, που σχετίζονται με δεδομένα υγείας και γενετικά δεδομένα από φιλοσοφική, νομική, θεολογική, κοινωνιολογική και ιατρική άποψη. Κεντρικό ρόλο στο συνέδριο είχαν τα ανανεωμένα δικαιώματα των ασθενών, το ζήτημα της συγκατάθεσης των ασθενών σε επεξεργασία των δεδομένων τους, της πρόσβασής τους στον ιατρικό τους φάκελο, στα γενετικά δεδομένα προγόνων αλλά και στα στοιχεία δοτών του γεννητικού τους υλικού. 

   Για περισσότερα:  https://mrbc.gr/2018/ 

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα