Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Οι εκδόσεις Οσελότος προτείνουν παραμύθια για δώρα

   Τα παραμύθια, μαζί με τα παιχνίδια, αποτελούν τους πρωταγωνιστές των Χριστουγεννιάτικων παιδικών δώρων. Κι αυτό γιατί καλλιεργούν τη φαντασία και την κριτική σκέψη των παιδιών, ενισχύουν τη μαθησιακή ανάπτυξη και τη συναισθηματική ωρίμανση και αναδεικνύουν αξίες και αρετές. Οι εκδόσεις Οσελότος -με πολυετή εμπειρία στην έκδοση παραμυθιών- προτείνουν  για τα Χριστούγεννα παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους.

   Μικρές ιστορίες, τα παιδιά διαβάζουν στους μεγάλους

   https://goo.gl/y4NzRp

   Το μυστικό της Καλυψώς και άλλα παραμύθια

   https://goo.gl/uTpaqj

   Ρόζα ο ροζ δράκος

   https://goo.gl/g4h8mr

   Το σχολείο των συναισθημάτων

   https://goo.gl/JkANEu

   Θέλω τη μαμά μου…

   https://goo.gl/EaEKgp

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα