Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Gkpc: μια δυνατή παρουσία στην ιστοσελίδα

Gkpc: μια δυνατή παρουσία στην ιστοσελίδα

www.αισθητικηχειρουργικη.com: ένα σύγχρονο, δυναμικό, full responsive site κατασκευάστηκε από τον καλό μου φίλο Γρηγόρη Καραγιάννη, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή, υποστήριξη και προώθηση ιστοσελίδων. Ένα site απαιτεί αλληλεπίδραση πράξης-θεωρίας και «γερά θεμέλια» για να αναπαριστά ιδανικά την ταυτότητα του κατόχου του, να προβάλλει και να προωθεί τη δουλειά του και γενικά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. Είμαι τυχερή για την ευγενική αυτή χορηγία! Σ’ευχαριστώ Γρηγόρη, η άριστη συνεργασία μας έφερε και το άριστο αποτέλεσμα! 

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα