Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Όλο και πιο δημοφιλής η αισθητική χειρουργική

αισθητική χειρουργική

  Αυξητική στήθους και λιποαναρρόφηση οι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις

   Ενημερωθείτε για:   

 Δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις

 Δημοφιλείς μη επεμβατικές εφαρμογές

   Περισσότερα από 16 δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύτηκαν στις ΗΠΑ  το 2016 στην αισθητική χειρουργική, σύμφωνα με νέα έκθεση της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών (ASPS).

   Η έκθεση αποκαλύπτει ότι το 2016 οι Αμερικανοί ξόδεψαν περισσότερα από ποτέ άλλοτε -16 δισεκατομμύρια δολάρια- για αισθητικές επεμβάσεις και μη επεμβατικές εφαρμογές .

  Δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις

   Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις ήταν:

  Δημοφιλείς μη επεμβατικές εφαρμογές

   Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές εφαρμογές ήταν:

  • Ενέσεις αντιμετώπισης ρυτίδων (βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, όπως botox, dysport) (7 εκατομμύρια επεμβάσεις)
  • Υαλουρονικό οξύ (2 εκατομμύρια επεμβάσεις)
  • Χημικό peeling (1,3 εκατομμύρια επεμβάσεις)
  • Μικροδερμοαπόξεση (775.014 επεμβάσεις)
  • Θεραπείες με laser (έντονο παλμικό φως) (656.781 επεμβάσεις)

   Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν το κόστος αφορούν το είδος της χειρουργικής επέμβασης, το χώρο πραγματοποίησης του χειρουργείου, την εμπειρία του πλαστικού χειρουργού και την ασφαλιστική κάλυψη.

   Η ASPS επισημαίνει στους ενδιαφερόμενους για αισθητική χειρουργική ότι πιο σημαντική από το κόστος είναι η επιλογή ενός εξειδικευμένου, άρτια εκπαιδευμένου, έμπειρου και πιστοποιημένου πλαστικού χειρουργού. Παροτρύνει τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την έρευνά τους και να επιλέγουν έναν πλαστικό χειρουργό, του οποίου ο πρωταρχικός στόχος να είναι η ασφάλειά τους.

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα