Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2021

Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2021

   Από τις 14 Ιουνίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου τα θέατρα «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» φιλοξενούν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Βράχων –σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Αττικής και μια όμορφη ανάμνηση για πολλούς από εμάς, που μεγαλώσαμε βιώνοντας κορυφαίες καλοκαιρινές μουσικές και θεατρικές βραδιές. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού και φέτος είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

   Κάθε χρόνο αναδεικνύεται η σημαντική συμβολή του Φεστιβάλ στην επικοινωνία της τέχνης με το ευρύτερο κοινό, αφού δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα αδυνατούσαν είτε στην Επίδαυρο είτε στο Ηρώδειο. Έτσι και το φετινό καλοκαίρι το «γενναιόδωρο» πρόγραμμα θα μας χαρίσει παραστάσεις αρχαίου δράματος και σύγχρονου ρεπερτορίου από το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ και τις σημαντικότερες παραγωγές του ελεύθερου θεάτρου, καθώς και συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

vraxoi1

   Αξίζει να αναφερθεί ότι με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επτά εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

   Για περισσότερα:  https://www.festivalvraxon.gr/parastaseis.php

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα