Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2021: δυναμική επανεκκίνηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων!

Φεστιβαλ Αθηνων Επιδαυρου 2021

   Χρονικά διευρυμένο, με διάρκεια 4,5 μηνών (1/6 – 10/10), το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021 θα παρουσιάσει πάνω από 80 παραγωγές, με έμφαση στην ελληνική δημιουργία (πάνω από 50 παραγωγές) αλλά και τις περσινές παραγωγές που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

   Η Πειραιώς 260 λειτουργεί με εναλλακτικές λύσεις, που περιλαμβάνουν τη χρήση των υπαίθριων χώρων της. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα φιλοξενήσει, κυρίως, ελληνικές δημιουργίες, ενώ το φθινόπωρο τις διεθνείς.

   Παράλληλα, το Φεστιβάλ θα παρουσιάσει φέτος ένα από τα πλουσιότερα προγράμματα στην ιστορία των Επιδαυρίων, με 10 πρεμιέρες παραγωγών, μεταξύ των οποίων το σχεδόν άγνωστο σατυρικό δράμα του Σοφοκλή Ιχνευταί, οι Βάτραχοι του Αριστοφάνη, οι Βάκχες του Ευριπίδη, οι Ιππείς του Αριστοφάνη και οι Φοίνισσες του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο.

   Πολλές εκπλήξεις κρύβει και ο προγραμματισμός για το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, που εκτείνεται έως τα τέλη Αυγούστου, εγκαινιάζοντας, μεταξύ άλλων, ένα νέο θεματικό κύκλο υπό τον τίτλο «contemporary ancients» και το διακαλλιτεχνικό ερευνητικό πρόγραμμα «Πάροδος» τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου.

   Επιπλέον, το Ηρώδειο διευρύνει φέτος το μουσικό του φάσμα, με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες από την ελληνική και την παγκόσμια σκηνή, διατηρώντας σταθερές τις συνεργασίες του με την Εθνική Λυρική Σκηνή και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Για περισσότερα:

http://www.aefestival.gr/schedule

https://www.elculture.gr/blog/article/festival-athinon-kai-epidavrou-2021-me-pano-apo-80-paragoges-deite-ti-perilamvanei-to-fetino-programma/

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα