Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Smile Bazaar από Το Χαμόγελο του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού

   Το 2nd Smile Bazaar, που διοργανώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο Ωδείο Αθηνών από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ με δωρεάν είσοδο. Πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και τσουρέκια αλλά και παιχνίδια, ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία αποτελούν μια πλούσια συλλογή για πασχαλινά δώρα. Τα έσοδα από το Bazaar θα ενισχύσουν το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα