Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: πρόγραμμα εκδηλώσεων 2018-2019

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

   Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την περίοδο 2018-2019 φιλοξενεί μια πλούσια γκάμα εκδηλώσεων, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα γύρω από την τέχνη και τη μουσική. Μέσα από ελληνική καλλιτεχνική δημιουργία, κινηματογράφο, συμφωνική μουσική, μουσική δωματίου, έθνικ, τζαζ, όπερα, μπαλέτο αλλά και σύγχρονο χορό, το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα  επιβεβαιώνει το ρόλο του Μεγάρου ως σημείο αναφοράς στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας.

   Για περισσότερα:  http://www.megaron.gr/default.asp?pid=15&la=1

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα