Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Φεστιβάλ Επιδαύρου 2018

Φεστιβάλ Επιδαύρου 2018

   Το πρόγραμμα του Ελληνικού Φεστιβάλ Επιδαύρου για το καλοκαίρι 2018 αποτελείται από οκτώ παραγωγές στο Αρχαίο Θέατρο και τρεις στο Μικρό Θέατρο, ενώ για πρώτη φορά θα λειτουργήσει ως θεατρική σκηνή και το Αρχαίο Στάδιο. Το φετινό ρεπερτόριο εντάσσεται στη θεματική «Πολιτεία και Πολίτης». Το πρόγραμμα ανοίγει στις 29-30 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 17-18 Αυγούστου 2018. Κεντρικό ρόλο στο Φεστιβάλ κατέχει η «Ορέστεια» -η τριλογία του Αισχύλου και στους τρεις διαφορετικούς χώρους- η αριστοφανική κωμωδία με τέσσερις παραγωγές, ενώ δεν λείπουν και οι συμπαραγωγές με τέσσερα ΔΗΠΕΘΕ (Ιωαννίνων, Αγρινίου, Καβάλας και Κρήτης). Το Φεστιβάλ προσπαθεί φέτος να ανοιχτεί πιο δυναμικά στον πολιτιστικό τουρισμό, αφού, πέρα από τη συνεργασία του με ελληνικούς οργανισμούς συνεργάζεται και με διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, θα ισχύσει αγγλικός υποτιτλισμός για τις περισσότερες παραστάσεις, ενώ εγκαινιάζεται η συνεργασία με την Υδραίικη Ναυτική Εταιρεία ώστε να επαναλειτουργήσει η δυνατότητα μετάβασης στην Επίδαυρο δια θαλάσσης.

  Για περισσότερα:

  http://greekfestival.gr/gr/news/article/to-programma-tou-festival-epidaurou-2018

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα