Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2021

Φεστιβάλ Στη Σκιά των Βράχων 2021

   Από τις 14 Ιουνίου έως τις 26 Σεπτεμβρίου τα θέατρα «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού» φιλοξενούν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Βράχων –σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Αττικής και μια όμορφη ανάμνηση για πολλούς από εμάς, που μεγαλώσαμε βιώνοντας κορυφαίες καλοκαιρινές μουσικές και θεατρικές βραδιές. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού και φέτος είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

   Κάθε χρόνο αναδεικνύεται η σημαντική συμβολή του Φεστιβάλ στην επικοινωνία της τέχνης με το ευρύτερο κοινό, αφού δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να παρακολουθήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα αδυνατούσαν είτε στην Επίδαυρο είτε στο Ηρώδειο. Έτσι και το φετινό καλοκαίρι το «γενναιόδωρο» πρόγραμμα θα μας χαρίσει παραστάσεις αρχαίου δράματος και σύγχρονου ρεπερτορίου από το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ και τις σημαντικότερες παραγωγές του ελεύθερου θεάτρου, καθώς και συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών.

vraxoi1

   Αξίζει να αναφερθεί ότι με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επτά εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

   Για περισσότερα:  https://www.festivalvraxon.gr/parastaseis.php