Γιορτινή ομορφιά…λαμπερά συναισθήματα!

γιορτινή ομορφιά

   Η επιτυχημένη ανανέωση προσώπου στις γιορτές «απαιτεί» «έξυπνες» επιλογές

   Η βελτιωμένη εικόνα σώματος και η αποτελεσματική παρουσίαση του εαυτού βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του σύγχρονου ατόμου. Έχοντας αφήσει πίσω μας τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως τη χρήση μάσκας και την κοινωνική αποστασιοποίηση, ενισχύεται η ανάγκη μας να αναζωογονήσουμε σχέσεις, να τονώσουμε την κοινωνική μας ζωή, να εκφραστούμε μέσω της γλώσσας του σώματος.

   Το πρόσωπο αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στις εορταστικές εξόδους των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πέρα από το μακιγιάζ που ξέρουμε ότι μας ταιριάζει, το χτένισμα της επιλογής μας και τη γιορτινή διάθεση, η επιθυμία μας να δείξουμε ανανεωμένοι και λαμπεροί μας ωθεί, κάποιες φορές, στις μη επεμβατικές τεχνικές της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Πώς, όμως, αν κάνουμε αυτή την επιλογή θα εξασφαλίσουμε τα ιδανικά αισθητικά αποτελέσματα για να περάσουμε…όμορφες γιορτές;

   Διεκδίκηση της ποιότητας και της ασφάλειας σε ό,τι κι αν επιλέξουμε

   Το άμεσο αποτέλεσμα και η μηδενική ανάρρωση δεν σημαίνουν ότι οι ενέσιμες θεραπείες ομορφιάς είναι μια απλή διαδικασία, αφού η υπευθυνότητα στη χρήση, η ποιότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί και η κατάλληλη τεχνική είναι προϋποθέσεις για την ασφαλή και άρτια εφαρμογή. Για το λόγο αυτό κάνουμε προσεκτική έρευνα και επιλέγουμε έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, αποφεύγοντας μη ειδικούς στις ενέσιμες εφαρμογές.

   «Εχθρός» του άριστου αποτελέσματος η ελλιπής πληροφόρηση και η παραπλάνηση

   Η χαμηλή τιμή δεν είναι πάντα αξιόπιστος δείκτης αξίας μιας ενέσιμης εφαρμογής. Δείχνουμε την απαραίτητη προσοχή σε προσφορές που παρουσιάζουν χαμηλές τιμές να ισχύουν για μικρό χρονικό διάστημα, διερευνώντας την ποιότητα των υλικών αλλά και των υπηρεσιών υγείας που θα δεχτούμε σε αυτές τις περιπτώσεις. Τα κουπόνια και οι προσφορές είναι καλές όταν πρόκειται για την αγορά προϊόντων –όχι, όμως, όταν πρόκειται για μια ιατρική διαδικασία.

   Γνώμονας ο ρεαλισμός και η φυσικότητα

   Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόσωπό μας έχει 43 μύες που μπορούν να δημιουργήσουν πάνω από 3000 εκφράσεις. Κάθε ενέσιμη εφαρμογή για να θεωρείται πετυχημένη χρειάζεται παράλληλα με την ενίσχυση της ομορφιάς και τη νεανικότερη εικόνα να σέβεται την εκφραστικότητα και την κινητικότητα του προσώπου μας.

   Θέτοντας ως στόχο το φυσικό και εξατομικευμένο αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να παρασυρόμαστε σε υπερβολές –ή σε γιατρούς που θα ενδώσουν σε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις μας ή σε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν- είναι σίγουρο ότι θα αναδείξουμε τα μοναδικά μας χαρακτηριστικά και τον καλύτερο εαυτό μας. Άρα το ιδανικό αποτέλεσμα του μπότοξ –ως της πιο δημοφιλούς μη επεμβατικής τεχνικής- είναι το ξεκούραστο, ανανεωμένο πρόσωπο χωρίς ρυτίδες αλλά φυσικό και με εκφραστικότητα, που να επιτρέπει τη βίωση αλλά και την έκφραση των συναισθημάτων μας. Η επιτυχημένη χρήση του υαλουρονικού οξέος –του ενέσιμου υλικού με τις απεριόριστες δυνατότητες ομορφοποίησης και αναζωογόνησης- είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση ρυτίδων, η διόρθωση ατελειών, η προσθήκη όγκου στο πρόσωπο αλλά όχι η ομοιογενοποίηση ή ακόμα χειρότερα μια στιγματισμένη εικόνα που «προδίδει» κακή εφαρμογή, π.χ. υπερβολικά ζυγωματικά ή «φουσκωμένα» χείλη.

   Εξατομικευμένη φροντίδα ομορφιάς

   Αμέσως μετά την ενέσιμη εφαρμογή θα μας δοθούν οδηγίες ανάλογες με το είδος της μη επεμβατικής τεχνικής, την περιοχή του προσώπου που δέχθηκε τη θεραπεία και τις ανάγκες του δέρματός μας. Ακολουθώντας τις εξατομικευμένες ιατρικές οδηγίες σε συνδυασμό με μια καθημερινή ρουτίνα περιποίησης θα διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αισθητικά αποτελέσματα αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκειά τους στο χρόνο.

   Με ανανεωμένη εικόνα και διάθεση…αυτές τις γιορτές αλλά και τη νέα χρονιά που έρχεται ας απολαύσουμε την κοινωνική μας δραστηριότητα και τις προσωπικές μας σχέσεις, κερδίζοντας το χαμένο χρόνο και βρίσκοντας, ξανά, τις ισορροπίες στη ζωή μας!