Αισθητική χειρουργική: για...απαιτητικούς υποψήφιους!

αισθητική χειρουργική consultation

   Έχετε αποφασίσει ότι είναι το κατάλληλο timing για να υποβληθείτε σε αισθητική επέμβαση;  Αν ναι, έχετε συνειδητοποιήσει τα πάντα γύρω από την εμπειρία, που θα βιώσετε, ώστε να μην αφήσετε τίποτα στον παράγοντα τύχη; Μικρά μυστικά για «δυνατό», ουσιαστικό αποτέλεσμα!

    Μυστικό 1

   Διατροφή, άσκηση και γενικά υγιεινός τρόπος ζωής και καθυστερούν τη γήρανση και αποτελούν απαραίτητο, ιδανικό συμπλήρωμα των αποτελεσμάτων της αισθητικής χειρουργικής, τόσο για την ανάδειξή τους όσο και για τη συντήρηση και μακροβιότητά τους. Μην επαναπαυτείτε, λοιπόν, στην αισθητική σας επέμβαση, περιμένοντας τα πάντα από αυτήν!

   Μυστικό 2

   Η πλαστική χειρουργική αποτελεί τη μόνη ειδικότητα που ασχολείται με όλα τα μέρη του ανθρώπινου σώματος. Γι’αυτό και ο πλαστικός χειρουργός  είναι ο επαγγελματίας που αντιμετωπίζει ολιστικά οποιοδήποτε πρόβλημα, αισθητικής ή επανορθωτικής φύσης σας απασχολεί. Για παράδειγμα, σε μια ρινοπλαστική, η εξειδίκευση του πλαστικού χειρουργού και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου του εξασφαλίζει την εμπειρία που χρειάζεται, ώστε να φέρει τη μύτη σε αρμονία μαζί τους και να αναδείξει τη μοναδικότητά σας. Επιπλέον, ο πλαστικός χειρουργός, λόγω της εκπαίδευσής του και στην αισθητική και στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική, θα σας προσφέρει, ταυτόχρονα με τη λειτουργικότητα του υπό τροποποίηση χαρακτηριστικού, το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Μυστικό 3

  Η εξέλιξη της φαρμακευτικής βιομηχανίας στον τομέα της ομορφιάς έχει δημιουργήσει υπερπροσφορά προϊόντων και υλικών, που χρησιμοποιούνται για τις χειρουργικές και μη χειρουργικές επεμβάσεις. Η πιστοποίησή τους από διεθνείς οργανισμούς και η δοκιμασία τους στο πέρασμα του χρόνου προσφέρουν ασφάλεια και φυσικό αποτέλεσμα διαρκείας. Μαζί με τον πλαστικό χειρουργό σας βεβαιωθείτε για την ποιότητα των υλικών και την καταλληλότητά τους για την περίπτωσή σας.

   Μυστικό 4

  Η διαδικασία της ηλεκτρονικής προσομοίωσης (simulation), που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωσή σας, προσφέρει μια ψηφιακά κατασκευασμένη εικόνα, που ίσως να μην αντιπροσωπεύει την αληθινή μετεγχειρητική σας εικόνα. Γι’αυτό, αντιμετωπίστε την ψηφιακή εικόνα, όχι με υπερβολικό ενθουσιασμό αλλά με επιφύλαξη, αφού μπορεί να σας καλλιεργήσει μη ρεαλιστικές προσδοκίες, επηρεάζοντας αρνητικά ακόμα και τη μετεγχειρητική σας ικανοποίηση. Μην ξεχνάτε ότι αφενός την επέμβαση θα την κάνουν τα χέρια του πλαστικού χειρουργού και αφετέρου μέχρι την οριστικοποίηση του αισθητικού αποτελέσματος υπεισέρχονται πολλοί παράγοντες, οι οποίοι δεν είναι προβλέψιμοι από τον υπολογιστή και έχουν να κάνουν με τη μοναδικότητα και την ιδιοσυγκρασία του κάθε ανθρώπου.

   Μυστικό 5

   Η δημιουργία ουλών συνοδεύει αναπόφευκτα κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι η σύγχρονη πλαστική χειρουργική διασφαλίζει τη θέση των τομών σε σημεία που δεν φαίνονται, ενώ η εξέλιξη των τεχνικών της έχει μειώσει την έκτασή τους. Σίγουρα για να έχετε φτάσει μέχρι το χειρουργείο έχετε ζυγίσει συνειδητοποιημένα τα υπέρ και τα κατά της επέμβασης, έχετε ενημερωθεί από τον πλαστικό χειρουργό σας για το τι να περιμένετε και έχετε αποδεχτεί την ύπαρξη των ουλών. Το γεγονός, όμως, ότι οι ουλές παίρνουν την τελική τους μορφή περίπου στον έναν χρόνο μετά την επέμβαση, σημαίνει ότι υπάρχουν και μεγάλα περιθώρια ελαχιστοποίησης και βελτίωσής τους. Η καλύτερη δυνατή επούλωσή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από εσάς, με την αποφυγή του καπνίσματος αλλά και της τάσης στην περιοχή που βρίσκεται η ουλή, την προστασία τους κατά την έκθεσή σας στην ηλιακή ακτινοβολία, την καλή ενυδάτωση και άλλους παράγοντες, τους οποίους θα σας εξηγήσει ο πλαστικός χειρουργός.

   Μυστικό 6

  Η βελτιωμένη εικόνα σώματος δεν εξαρτάται μόνο από την αισθητική χειρουργική αλλά και από εσάς. Είναι γεγονός ότι η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική μπορεί να βελτιώσει εντυπωσιακά οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματός σας δεν σας ικανοποιεί. Θετικότερη εικόνα σώματος, όμως –και κατ’επέκταση μέγιστη μετεγχειρητική ικανοποίηση από την αισθητική σας επέμβαση- θα απολαύσετε μόνο αν, παράλληλα με τη βελτίωση της εξωτερικής επιφάνειας του σώματος, βελτιώσετε και τις σκέψεις, τις αντιλήψεις και τα συναισθήματα, που έχετε για το σώμα σας –αφού η εικόνα του σώματος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη!