Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Η δημιουργικότητα της ξεκούρασης

η δημιουργική χαλάρωση

   «Μερικές φορές, όταν δεν κάνουμε τίποτα, κάνουμε κάτι πολύ σπουδαίο»

                                                                                                   Μπράιαν Ρόετ

   Η απαιτητική και με γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητα μας πιέζει, αγχώνει, κουράζει, εξουθενώνει. Χρειαζόμαστε επειγόντως διάλειμμα! Σε τι συνίσταται αυτό; Στην καθημερινή αφιέρωση 10-15 λεπτών κατά τη διάρκεια της μέρας για να βιώσουμε μια χαλαρωμένη κατάσταση, δηλαδή να καθίσουμε ή να ξαπλώσουμε μόνοι μας, ανενόχλητοι, χωρίς να κάνουμε ή να σκεφτόμαστε τίποτα. Ακόμα κι αν αυτός ο χρόνος δεν υπάρχει, δημιουργείστε τον: όχι μόνο δεν είναι χαμένος χρόνος/σπατάλη, αλλά προσφέρει τροφή για ενδυνάμωση της εγκεφαλικής λειτουργίας, αναζωογόνηση όλων των λειτουργιών του σώματος και αποτελεί το «κλειδί» της συναισθηματικής ισορροπίας, στοιχεία που συνιστούν απαραίτητα εφόδια για δημιουργικότητα και εξέλιξη. Χαρίστε στον εαυτό σας αυτόν τον ήσυχο χρόνο ως αντίδοτο στην καθημερινή πίεση!

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα