Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Αισθητική χειρουργική: τα tips της επιτυχίας

Αισθητική χειρουργική: τα tips της επιτυχίας

     Αισθητική πλαστική χειρουργική: μια προσωπική επιλογή. Πώς θα διαχειριστώ αποτελεσματικά τη διαδικασία της επέμβασης και τα συναισθήματά μου; Σε τι να αντισταθώ και ποιοι είναι οι «σύμμαχοί» μου στο δρόμο για τη βελτίωση της εξωτερικής μου εμφάνισης; Πώς θα βιώσω θετικά το «πέρασμα» από το «πριν» στο «μετά», κάνοντας όχι μόνο πιο εύκολη τη διαδρομή μου αλλά ανακαλύπτοντας και νέους προορισμούς; Πώς θα ανταποκριθώ καλύτερα στην «πρόκληση» της αλλαγής της εικόνας μου και θα απολαύσω μακροχρόνια τα οφέλη της; Μπορώ να διατηρήσω τον προσωπικό μου μύθο της αισθητικής χειρουργικής «ζωντανό» και να τον αξιοποιήσω για την ανάδειξη της ατομικής μου ταυτότητας και την εξέλιξή μου;

    Στο βιβλίο μου θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, που αποτελούν τα «βήματα», τα οποία θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία της αισθητικής σας επέμβασης. Στις σελίδες του αποτυπώνεται με σύντομο, απλό, ουσιαστικό και ευχάριστο τρόπο ένας αριθμός tips –επιστημονικά τεκμηριωμένων- τα οποία καλύπτουν όλες τις παραμέτρους (ιατρικές, συναισθηματικές, κοινωνικές) της διαδικασίας μιας αισθητικής επέμβασης και προσφέρουν απαντήσεις στους προβληματισμούς σας. Παράλληλα αναδεικνύονται οι νέες τάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, που κινούνται προς μια ολιστική, προσωποκεντρική και εξατομικευμένη προσέγγιση του υποψήφιου για αισθητική επέμβαση, καθώς και η αξία της συνεργασίας των κοινωνικών επιστημών με την επιστήμη της πλαστικής χειρουργικής. Ένα βιβλίο ενδιαφέρον όχι μόνο για τον ειδικό αλλά και για τον μη ειδικό αναγνώστη, αφού τα δυνατά του στοιχεία είναι η πρωτότυπη δομή, το κατανοητό, εκλαϊκευμένο και εύληπτο ύφος, καθώς και ο εμπλουτισμός του με παραδείγματα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα