Αρχείο άρθρων

Καλωσόρισμα
  

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο που στόχο έχει να προσφέρει πολύπλευρη ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και την τροποποίησή του μέσω της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και να προβάλλει θέματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα και tips για καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά ιατρικές πληροφορίες, στοχεύει, όμως, στην ανάδειξη της αξίας των Κοινωνικών Επιστημών για την Ιατρική. Το site έχει σχεδιαστεί με φιλικό τρόπο προς τις κινητές συσκευές και σας δίνει τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσετε» την εμπειρία σας, να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να «πλουτίσετε» την καθημερινότητά σας, ανακαλύπτοντας γεγονότα, δυνατότητες και νέες προοπτικές! Εύχομαι η επικοινωνία μας μέσα από το site να συμβάλλει στην αυτοβελτίωση και την προσωπική σας εξέλιξη.

Καλή περιήγηση

Δρ. Γεωργία Δηλάκη 

Προτάσεις

Επικαιρότητα

Summer Nostos Festival 2017

summer nostos festival

   Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) θεσμοθετεί και υποστηρίζει το φεστιβάλ με την ονομασία Summer Nostos Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου 2017, με ελεύθερη είσοδο. Το φεστιβάλ αποτελείται από καλλιτεχνικό, εκπαιδευτικό και αθλητικό πρόγραμμα και περιλαμβάνει πάνω από 75 διαφορετικές εκδηλώσεις –που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα- με τη συμμετοχή 130 διεθνών και 160 Ελλήνων καλλιτεχνών.

   Για περισσότερα: http://www.snf.org/el/grafeio-typou/lista-neon/2017/04/summer-nostos-festival-2017/   

Συνεντεύξεις

συνεντεύξεις αισθητική χειρουργική

Απόψεις, τάσεις, εξελίξεις, εμπειρίες γύρω από το σώμα, την εικόνα του, την τροποποίησή του μέσω της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, την υγεία, την ομορφιά, τη νεότητα-και όχι μόνο. 

 

Διαβάστε περισσότερα